DE OEFENZAAL.NL THUISFITNESS APP

De Oefenzaal.nl thuisfitnessapp is de ideale manier om 24/7 te beschikken over duizenden oefeningen, trainingsschema's, corestability trainingen, fysiotherapieoefeningen en gezondheids produkten.
Daarnaast kun je altijd vragen stellen aan onze trainers en therapeuten. Of het nu gaat om gezondheid,
sport of blessures. 
Wat kun je allemaal vinden:

- Losse oefeningen.
- Vooraf geschreven protocollen door ons systeem en andere trainers uit de gehele EU. Gebruik de Wizard die een protocol voor je aanmaakt al naar gelang van je vraag. Je kunt dus een trainingsschema krijgen dat voor jouw vraag bestemd is. Wanneer je wilt trainen ga je naar WORKOUT.Je kunt vervolgens allerlei standaard trainingen of losse oefeningen vinden door bijvoorbeeld het kenmerk corestability in te vullen. Let op dat je in het vakje van MATERIAAL aanklikt of je wel of geen materiaal wenst te gebruiken. Volg de stappen en het schema wordt geplaatst in je WEEKSCHEMA. Simpel!
- Groepen met een onderwerp. Zo zijn er groepen met als onderwerp afvallen, core stability trainen en nog veel meer.
- Gebruik de Foodtracker aan de hand van wat je inbrengt. Om je voeding in een weekplan te passen ga je naar VOEDING. Hier vul je je doel in en wat je eet.

Na inschrijven ga je naar de Playstore of de Appstore voor de Virtuagym Fitnessapp en de Virtuagym Foodtrack app zodat je ook op je telefoon van ons programma gebruik kunt maken.
Wil je een abonnement voor slechts 5 euro voor 12 maanden? Klik dan hier . Je kunt de factuur betalen via Ideal.