Neurotracker

NeuroTracker is voortgekomen uit 20 jaar neurowetenschappelijk onderzoek om mentale prestaties en dus sportprestaties te verbeteren. Het daagt je uit om meerdere doelen dynamisch te volgen in 3D-ruimte. De Neurotracker training past snelheid en complexiteit aan op een manier die uw cognitieve training bij elke stap maximaliseert. Neurotracker verbetert je focus, concentratie, werkgeheugen en verwerkingssnelheid. Eenvoudig gezegd: je beslissnelheid tijdens bijvoorbeeld sporten wordt enorm verhoogd.

Na het bestellen ontvangt u een mailtje met uw inloggegevens en een link om de software te downloaden. U ontvangt per post een anaglyph 3D bril.


Kies een variant:

Vanaf 49,00 €

Neuro Fitness brein training is gebaseerd op een wetenschappelijk onderbouwde en ontwikkelde methodiek afkomstig uit Canada. Ze worden daar al jaren breed toegepast bij talloze sportclubs, op scholen. bij bedrijven en in vele ziekenhuizen. De trainingsmethodiek is ontwikkeld in samenwerking met een universiteit en neurowetenschappers en heeft een bewezen transfer naar de praktijk. Een groot aantal mensen in high performance beroepsgroepen zoals topsporters, militairen, hulpdiensten en velen die te kampen hebben met niet-aangeboren hersenletsel (NAH), trauma, neurologische aandoeningen als ADHD en autisme, stress en burn-out, heeft de positieve effecten van de training inmiddels ondervonden.

NeuroTracker stimuleert de aanmaak van nieuwe verbindingen en nieuwe hersencellen. Doorgaans wordt na 10 trainingen van circa 30 minuten (3 sessies per training) met een frequentie van 3 trainingen per week met minimaal 1 dagen tussen 2 trainingen, een optimaal resultaat bereikt in toename of herstel van hersencapaciteit.

Oefenzaal voor gezondheid en sport