Ergo-Fit Cycle 4000 S hometrainer

De Ergo-Fit Cycle 4000 S is een hometrainer welke reeds in vele fysiotherpiepraktijken dankbaar wordt gebruikt. Deze hometrainer kent een groot aantal functies en een slim design. Het is een professionele hometrainer waarmee je je vermogen, conditie en kracht traint.
De Ergo-Fit Cycle 4000 S heeft lage en brede instap. Dit maakt de Cycle 4000 S erg geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Daarnaast kun je zowel het stuur als het zadel verstellen voor optimaal comfort en trainingsgemak.
De Cycle 4000 S hometrainer van Ergo-Fit heeft meer dan 110 weerstandsniveaus tussen de 15 en 600 Watt. Door de lage instapweerstand is deze hometrainer erg geschikt voor bijvoorbeeld revalidatiedoeleinden en voor patiënten met een lage belastbarheid en/of slechte conditie. Het feit dat de weerstand helemaal kan worden opgevoerd tot 600 Watt maakt hem echter ook geschikt voor fanatieke sporters.
De Ergo-Fit Cycle 4000 S heeft een trainingscomputer met slechts 4 bedieningstoetsen wat gebruik makkelijk maakt. Het LCD scherm is grafisch ingericht en beschikt over blauwe achtergrondverlichting, zodat je ook in slecht verlichte ruimtes je prestaties in de gaten kunt houden. De volgende gegevens worden getoond: tijd, snelheid, RPM, afstand, calorieën en hartslag. De hartslag kun je meten via de ingebouwde hartslagsensoren of door een optionele borstband te dragen (5 kHz).
In tegenstelling tot de Cycle 4000 en de Cycle 4000 MED, beschikt de Cycle 4000 S over een extra softwarefunctionaliteit. De hometrainer is uitgerust met een kaartlezer waarmee je gebruik kunt maken van het Ergo-Fit Vitality System. Hiermee heb je meer mogelijkheden om te testen, meten en te trainen. Je kunt dan kiezen uit de volgende trainingsprogramma's: manueel, gear selectie, cardio, countdown, 4 vaste gebruikersprofielen, variabel gebruikersprofiel en 2 testprogramma's (conconi en niveautest).
De Ergo-Fit Cycle 4000 S heeft de volgende programma mogelijkheden

  • Manueel
  • Gear selectie
  • Countdown
  • Cardio
  • Vaste profielen (4)
  • Testprogramma: niveautest.

Specificaties
Aantal programma's: 11
Aantal weerstandsniveaus: 117
Aantal user programma's: 4
Afmetingen (LxBxH):118 x 54 x 145 cm
Belastbaar gewicht:180 kg
Borstband bijgeleverd:Nee
Borstband mogelijkheid;Ja, 5 kHz
Aantal Heart Rate Controlled programma's:1
Ergometer:Ja
Garantie thuisgebruik:4 jaar fabrieksgarantie
Garantie semi-professioneel gebruik:4 jaar fabrieksgarantie
Garantie professioneel gebruik:4 jaar fabrieksgarantie
Type display:LCD
Verlicht display:Ja
Weerstandsysteem: Inductie magneet
Gewicht fitness toestel: 65 kg
Hartslag meting:Ja
Kleuren display: Nee
MP3 ingang:Nee
Inklapbaar:Nee
Transportwieltjes:Ja
Gewicht vliegwiel:12 kg
Stuur verstelbaar: Ja
Zitting verstelbaar:ja
Monitor weergave: Tijd, snelheid, RPM, afstand, calorieën, hartslag
Materialen: Kunststof
Bidonhouder:Ja
Tablethouder:Nee
Lage instap:Ja
Compatible met smartphone: Nee
Ingebouwde speakers:Nee

Kies een variant:

4.999,00 €
Oefenzaal voor gezondheid en sport